Adresa: Str. Sarariei nr.35, Iasi
Email: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com
Tel/Fax: +40 232.267.669, +40 232.216.450

25 noiembrie 2014


Povestea continuă ...


Investiţia făcută de Primăria şi Inspectoratul Şcolar Judeţean IAŞI privind reparaţiile capitale ale Colegiului Economic Administrativ IAŞI a avut ca obiectiv principal îmbunătăţirea condiţiilor necesare dezvoltării educaţionale.
Primăria, prin investiţiile făcute în aceste şcoli, dar şi în alte unităţi de învăţământ preuniversitar, vrea să perpetueze tradiţia performanţei. Facem acest lucru în fiecare an, prin alocarea către învăţământ a nu mai puţin de o treime din bugetul local. Pe lângă sprijinul financiar acordat reabilitării şi modernizării infrastructurii, municipalitatea susţine şi recompensează performanţele elevilor ieşeni, într-un demers de apreciere şi punere în evidenţă a valorii”, a declarat Gheorghe Nichita, primarul judeţului Iași.”
Clădirea Colegiului, îmbujorată acum de nuanţa vie a schimbării, a avut onoarea şi plăcerea de a găzdui nume importante , precum Gheorghe Nichita, primarul judeţului, Camelia Gavrilă, inspector şcolar general.


În ziua de 5 noiembrie 2014, a avut loc inaugurarea lucrării de anvergură care s-a derulat în beneficial elevilor şi al cadrelor didactice, moment ce a reprezentat un prilej de cunoaştere a activităţii unităţii de învăţământ cu un istoric important, cu proiecte valoroase şi cu un rol educativ major.

Sabina Manea, purtătorul de cuvânt al ISJ Iaşi surprinde, prin intermediul unui comunicat de presă, întocmai esenţa proiectului :  ”Lucrările răspund unor necesități obiective de modernizare a infrastructurii educaționale, fiind urmarea aprecierii procesului educativ și a rezultatelor incontestabile la învățătură obținute de elevi, având un rol important în modelarea tinerilor pentru cariera viitoare. Finalizarea acestor etape din reabilitările școlilor ilustrează receptivitatea Primăriei municipiului Iași față de problematica complexă a învățământului ieșean și confirmă parteneriatul constant și solid încheiat cu Inspectoratul Școlar Județean” 
Urmează, în viitor, demararea unor lucrări de reabilitare termică, fapt amintit de prof. dr. Gabriela Ţiplic, director al Colegiului Economic Administrativ, cea care se îngrijeşte în fiecare moment de o bună funcţionare şi derulare a procesului instructiv-educativ : “Au fost alaturi de noi Inspectoratul  Scolar si Primaria Iasi, care ne-au sprijinit in   realizarea tamplariei exterioare, a  geamurilor, a usilor, ne propunem pentru viitor  o termoizolatie”.


Povestea continuă, aşadar ! 
Să ne înarmăm cu răbdare, voinţă, optimism şi putere de muncă, pentru a contribui, cu toţii, la definirea tabloului unei  noi istorii !


Adaugat de Col.Ec.Adm.Iasi marți, noiembrie 25, 2014