Adresa: Str. Sarariei nr.35, Iasi
Email: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com
Tel/Fax: +40 232.267.669, +40 232.216.450


       
 Economia competitiva impune dobândirea unor noi competente: interesul pentru dezvoltarea profesionala, învatarea continua, gândirea critica, capacitatea de adaptare la situatii noi etc. Formarea acestor competente este posibila si prin participarea elevilor liceelor economice din zona Moldovei la un concurs cu caracter interdisciplinar.

        Colegiul Economic Administrativ Iasi are o îndelungata traditie în ceea ce priveste pregatirea elevilor pentru specializarile economic si administrativ.

        Pentru a consolida prestigiul liceului nostru prin absolventi bine pregatiti profesional am initiat, începând din anul scolar 2004-2005, organizarea si desfasurarea unui concurs interjudetean cu caracter interdisciplinar pe teme economice. Interesul elevilor pentru disciplinele economice precum si rezultatele meritorii obtinute de elevii nostri la etapa nationala a olimpiadei interdisciplinare ne-au determinat sa organizam acest concurs.

        În zona Moldovei nu exista un astfel de concurs între liceele economice. Prin intermediul acestui concurs cu caracter interdisciplinar, urmarim sa evaluam competentele dobândite de elevi la diferite discipline din aria curriculara "Tehnologii": contabilitate-finante, economia întreprinderii-drept si marketing.