Adresa: Str. Sarariei nr.35, Iasi
Email: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com
Tel/Fax: +40 232.267.669, +40 232.216.450

8 aprilie 2014

In perioada 3-5 Aprilie 2014, asociati si angajati ai FE BIRO SHOP SRL, din cadrul Colegiului Economic Administrativ Iasi, sub coordonarea prof. Crina Ciobanu, insotiti de catre prof. Gabriel Chelariu, au participat la cea de-a doua editie a Targului National al Firmelor de Exercitiu, care s-a desfasurat la Bacau.

Evenimentul a fost organizat de catre Colegiul Economic "Ion Ghica" Bacau, desfasurat la Centrul de Afaceri si Expozitii "Mircea Canciov", la acest targ participand si firme din alte judete, precum : Bacau, Neamt si Vaslui, dar si Ploiesti, Arad, Teuci, Bucuresti, Suceava si Hunedoara la sectiunile cu participare indirecta.

Elevii participanti la Targul National al Firmelor de Exercitiu, insotiti de prof. Gabriel Chelariu
Competitiile au avut loc pe 9 sectiuni (Stand, Materiale Promotionale, Catalog profesional, Catalog creativ, Prezentare in limba romana, Prezentare in limba engleza, Tranzactii, Pagina web si Spot publicitar), rezultatele obtinute fiind :

PREMIUL I - CEL MAI BUN CATALOG PROFESIONAL
PREMIUL II - CEL MAI BUN SPOT PUBLICITAR
PREMIUL II - CEL MAI BUN STAND
PREMIUL II - CELE MAI MULTE TRANZACTII
PREMIUL II - CEA MAI BUNA PREZENTARE IN LIMBA ENGLEZA
PREMIUL III - CEL MAI BUN CATALOG CREATIV

Rezultatele obtinute dovedesc faptul ca experienta isi spune cuvantul, elevii reprezentanti ai FE BIRO SHOP SRL fiind elevi ai clasei a XIIa E. 

Tot in cadrul acestui targ, s-au remarcat si elevii de la FE BABY DOLL SRL, care au castigat PREMIUL I la sectiunea CEL MAI BUN SPOT PUBLICITAR, prin participarea indirecta.

“Targul National al Firmelor de Exercitiu, Editia a II-a, a reprezentat, pentru mine si colegii mei, oportunitatea de a ne promova si de a ne dezvolta abilitatile. In cadrul acestui Targ, mi s-a propus o colaborare din partea unei firme cu o vasta experienta in domeniul publicitar, ceea ce inseamna mult pentru un liceean. Acesta este scopul targurilor, de aceea va invit pe toti sa munciti si sa participati la orice activitate extracurriculara.”
Sculeac Constantin

Stand FE BIRO SHOP SRL
Stand FE BIRO SHOP SRL
Stand FE BIRO SHOP SRL 

Prisacariu Adeline - PREZENTARE IN LIMBA ENGLEZA
Cuvinte de lauda 
Cuvinte de lauda 
Cuvinte de lauda

 DIPLOME 


Adaugat de Col.Ec.Adm.Iasi marți, aprilie 08, 2014