Adresa: Str. Sarariei nr.35, Iasi
Email: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com
Tel/Fax: +40 232.267.669, +40 232.216.450

17 martie 2014


Elevii din cele 22 de scoli/licee partenere in cadrul Festivalului Nonviolentei, aflat la a sasea editie, au demonstrat ca au invatat limbajele tolerantei, prieteniei si nonviolentei.

Elevii Colegiului Economic Administrativ au transmis in Ziua Gestului Frumos(11 martie) mesaje de apreciere, multumire si recunostinta catre colegi, profesori sau parinti si au identificat in echipe alternative nonviolente, constructive de solutionare a unor situatii problema.

In cadrul festivalului produsele handmade din expozitia “Inima” au exprimat artistic trairile pozitive ale elevilor autori. Suita de dans popular “Ista-i modoveanu”interpretata de Ansamblul Folcloric “Suflet de roman” si cantecele solistei Beatrice Chichirau au adus bucurie in sufletele spectatorilor.

Suntem diferiti prin felul nostru de a fi şi totuşi atât de asemănători prin iubirea care ne leagă unul de altul… Elevii nostri sunt din ce in ce mai buni, pozitivi si abilitati in a construi si mentine relatii pozitive cu sine, ceilalti si activitatea de invatare, munca sau creatie.










Festivalul Nonviolentei, editia 2014, a fost un eveniment foarte bine primit si apreciat de elevi, atat de cei implicati direct cat si de cei care au participat ca spectatori. Imaginile sunt convingatoare. Felicitari tuturor!

Album - Festivalul Nonviolentei, editia 2014



(postat de prof. consilier Violanda Cristina Morarasu, coordonator festival)
Adaugat de Col.Ec.Adm.Iasi luni, martie 17, 2014