Adresa: Str. Sarariei nr.35, Iasi
Email: colegiul_ec_adm_iasi@yahoo.com
Tel/Fax: +40 232.267.669, +40 232.216.450

2 decembrie 2013

Sâmbăta, 23 noiembrie 2013 în cadrul Colegiului Economic Administrativ s-a desfăşurat Cercul pedagogic al profesorilor de limba engleză. Tema cercului pedagogic al profesorilor de limba engleză, coordonat de profesorul Dragoș Rusu, a fost “Learner – Centredness vs. Lockstep”, punând în discuție învățarea de tip tradițional, centrată pe profesor prin comparație cu învățarea modernă, centrată pe elev.

Cercul pedagogic a debutat cu prezentarea realizată de profesorii colegiului, Radu Lupuleasa și Victor Popescu, intitulată “Tradiţional and Modern Teaching Approaches. Teacher - Centred vs. Learner - Centred Activities” (“Modalități de predare tradițională și modernă. Activități centrate pe profesor vs. Activități centrate pe elev”). Prezentarea a fost urmată de o dezbatere captivantă în care cei aproape 30 de profesori participanți și-au exprimat opiniile și au împărtășit din experiența didactică.

În continuare, au urmat activități practice, coordonate de profesorii colegiului, Alina Doca și Aura Boca. Participanții au fost împărțiți în grupe de lucru și au îndeplinit sarcinile propuse într-o manieră antrenantă, interactivă.

În cadrul discuțiilor, participanții au evidențiat faptul că au luat parte la activități interesante, care au ilustrat sugestiv tema propusă.
Adaugat de Col.Ec.Adm.Iasi luni, decembrie 02, 2013